Märkänä vasen jalka

Tuesday, August 30th, 2011

Kävin linturetkellä ja näin taivaanvuohen, mutta en muuta mainittavaa. Sen sijaan on pakko kertoa, että vasen jalka on märkä vaikka en edes huomannut kahlanneeni. Syynä on kelvottomaksi osoittautunut kumisaapas. Oikean jalan saapas on kestävyydeltään ihan yhtä huono.

Jalassa saappat ovat mukavat ja siksi erehdyin ostamaan edellisten hajottua toisen samanlaisen parin. Kumpaakin saapasta on paikattu moneen kertaan. Paikkaaminen sujuu kieltämättä helposti, mutta paikkausgeeli on sikakallista.

Nyt mitta täyttyi, ja vastaisuudessa katselen muiden valmistajien tuotteita. Löytyy jopa kotimainen vaihtoehto, Sievin jalkineen valmistama polyuretaanisaapas. Foorumeilla se on saanut tunnustusta mm. kestävyydestään.

Kuten näkyy, postaus kuvituksineen syntyi harmistuksen vallassa.