Työmaita, osa 2

Työmaat etenevät tasatahtia. Kotikatu sai päällysteen perjantaina; liittymät, risteykset ja kevyen liikenteen väylä työllistänevät asvalttiryhmää vielä paivän tai kaksi. Sitten puuttuu enää reunusten viimeistely ja nurmikoiden perustaminen.

Blogi siirtyi paikalleen lauantaina, ja sen jälkeen olen keskittynyt ulkoasun hiomiseen. Automaattinen uudelleenohjaus käynnistyy toivottavasti pian. Tällä hetkellä blogiin tullaan Blogilistan kautta.

Palauttelen vanhoja blogipostauksia näkyviin vähän kerrallaan. Lyhyet ja toivottavasti lukijoidenkin huumorintajuun vetoavat jutut löytyvät uudesta kategoriasta ”kevennykset”,

Kokosin joukon vakavammin otettavia blogitekstejä ja aiemmin sivuston puolella olleita tekstejä uuteen osioon ”tekstit”. Samalla lisäsin runsaasti isommiksi aukeavia kuvia ja tarkistin linkkien toimivuuden. WP:n Broken Link Checker on tässä mainio apulainen.

Valitettavasti monet uutiset linkkien takana ovat lakanneet näkymästä enkä tullut aikanaan ottaneeksi systemaattisesti kuvakaappauksia. Jotain kuitenkin.

Kuvaosio on ennallaan ja saa jäädäkin. Yritän löytää ulkoasuun sopivan tavan tehdä uudet galleriat vähemmällä vaivalla kuin olemassa olevat.

Aikataulusta en lupaa mitään, mutta seuraavan gallerian aihe on jo tiedossa: laivat. Kuvassa yhteysalus Skiftet.