Onnittelut voittajille

Välierät on pelattu ja finalistit selvillä. Maalin pelejä molemmat, mutta jossiteltavaa ei jäänyt, paremmat voittivat. Lisäksi naapurukset Rapakon takaa tarjosivat hyvätasoisen ja vauhdikkaan ottelun, jota kelpasi katsella. Kiitos siitä.

Tässä päivän voittajien kunniaksi kaksi kuvaa. Ensimmäinen todistaa, että maalin Suomen verkkoon iskenyt Erik ”Kung” Karlsson ei sentään ihan aina onnistu ylivoimallakaan.

Ottawa Senators on miehittänyt hyvin oman maalinsa edustan, mutta Karlsson #65 ei tee mitään estääkseen Boston Bruinsin Patrice Bergeronin nousun maalille. Videoklippi tilanteesta täällä. Bergeron pelasi tänään Kanadan joukkueessa.

Otin toisen kuvan Helsingin jäähallissa 26.12.2003. Kanada on voittanut Suomen 3-0 nuorten MM-kisojen alkusarjan ottelussa. Kanadan pelaaja #20 on 17-vuotias Sidney Crosby, joka oli auttamassa Kanadaa turnaushopealle tehoin 2+3. Suomalaispelaaja #19 kättelyjonon keulassa on Lennart Petrell.

Moitin edellisessä postauksessani Crosbya sukeltamisesta, mutta tänään mies pelasi miehekkäästi ja kuului joukkueensa kantaviin voimiin. Loistava pelaaja!